Onze klanten

Dit zijn reacties van enkele van onze klanten:
Klanten: Inter American Development Bank, ICTY, Dupont, Rijksoverheid, Omron

De Project Professionals van TenStep hebben mij bij de uitvoering van een project gecoached en themasessies gefaciliteerd. Het heeft voor mij veel meerwaarde en slagvaardigheid opgeleverd omdat de TenStep professional goed luistert, analyseert waar de behoefte ligt, en dan met concrete tools en technieken komt die snel en eenvoudig inzetbaar zijn. Coaching en facilitering gedurende het project zijn niet bedreigend, integendeel het heeft geholpen om lastige hobbels te nemen. De positieve houding, de enthousiaste werkwijze en deskundigheid van de TenStep consultants dragen hier in belangrijke mate aan bij. Zonder enige terughoudendheid kan ik u de mensen van TenStep van harte aanbevelen.
Marc Mazairac – Projectmanager bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke wijze waarop je de training hebt verzorgd. Het is een uitstekende training en hetgeen ik geleerd heb zal ik goed kunnen gebruiken in de praktijk.

Thanks for sharing your knowledge with us Menno; I personally am better at project management thanks to the sessions with you

Thank you for a great session. This is the type of practical training that will enhance the project teams and allow them to perform at a higher level.

We zijn er al mee aan de slag. Veel dank voor de goede sessie, deelnemers waren ook heel tevreden! Resultaat kunnen we goed gebruiken.