De organisatie

TenStep is gespecialiseerd in consulting en training in bedrijfsmethodologieën. Wij helpen organisaties met het implementeren van strategische doelen door het succesvol uitvoeren van projecten. Dit doen we door het succesvol implementeren van goede project management praktijken, het opzetten en draaien van Project Management Offices (PMOs), inrichten van portfolio management processen, Strategische Planning en meer. Organisaties kunnen hiervoor ons volledig aanbod aan consulting diensten en ons uitgebreide curriculum aan trainingen gebruiken.

Onze diensten zijn gebaseerd op een verzameling van methodologieën op het gebied van project management, PMOs, portfolio management, levenscycli en meer. We kunnen ook andere methodologieën of in huis ontwikkelde methodologieën ondersteunen.

Internationale organisaties kunnen contracten met ons afsluiten voor het leveren van een consistente verzameling producten en diensten die vrijwel overal via ons wereldwijde netwerk van meer dan 50 kantoren in 25 talen ondersteund worden.

Onze mensen

Menno Valkenburg

Menno Valkenburg

Project loods en Managing Director

Menno Valkenburg is ProjectLoods, Adviseur en Coach. Als ProjectLoods faciliteert Menno interventies om sneller succes te behalen in projecten en programma’s: opstart (de haven uitloodsen), op koers krijgen, reddingsoperatie, afronden. Als Project Professional in het TenStep Netwerk adviseert Menno organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van praktische, schaalbare, flexibele en maatwerk project management methodieken, processen, tools en technieken. Menno coacht daarnaast zowel individuele projectleiders als projectteams.

Sinds 2008 is Menno betrokken bij TenStep, eerst vanuit Suriname, later Guatemala en nu vanuit Nederland. Menno houdt van reizen, zeilen en sporten.

Dick van Schoonhoven

Dick van Schoonhoven

Project Professional en Managing Partner

Dick van Schoonhoven is een Project Professional. Rollen die hij vervult zijn onder andere projectmanager, programmasecretaris, manager projectenbureau, adviseur en coach. Zijn kennis en ervaringen opgedaan bij de overheid, industrie en Legal en Finance deelt hij graag met anderen bij de inrichting en uitvoering van projecten en programma’s.

Sinds 2014 is Dick betrokken bij TenStep Nederland. Naast zijn projectwerkzaamheden houdt hij zich bezig met veel aspecten van ICT, slimme tools, webhosting, websites, digitale fotografie, kokkerellen en slow cooking met de Big Green Egg.

Sandra Geelink

Sandra Geelink

Associate

Sandra Geelink is Coach, Trainer, Project- en Procesbegeleider. Ze helpt projectmanagers en teams om de persoonlijke en interpersoonlijke aspecten van projectmanagement te integreren in hun methodieken en leiderschap. Sandra combineert een leidinggevende achtergrond in project- en programmamanagement met een Europese coach-accreditatie. Ze coacht en begeleidt zowel individuele projectleiders als projectteams.

Nel Mostert

Nel Mostert

Associate

Nel Mostert is Facilitator en Trainer voor teams in innovatietrajecten. Als Bedrijfskundige heeft ze oog voor de positie van projecten èn mensen in de organisatie. Met een brede internationale ervaring vanuit Unilever, faciliteert en traint ze teams in projectmatig werken, creativiteit en onderlinge communicatie. Bij het faciliteren van Project Start-Ups gaat ze praktijk- en doelgericht te werk om samen met het projectteam de juiste tools te benutten om het projectdoel OTIF te bereiken. Ze ondersteunt bedrijven bij de opstart van een projectmatige manier van werken. Teams die ‘vast’ zitten kunnen Nel inschakelen om te kijken waar een oplossing kan liggen; in de groepsdynamiek of in andere oorzaken.
Nel houdt van reizen, uitdagingen aangaan in haar werk, tuinieren en relaxen met een glas wijn.

TenStep Associates

TenStep Associates

Trainers, coaches, facilitator en consultants

TenStep is een netwerkorganisatie waaraan in de hele wereld project management professionals verbonden zijn. TenStep Nederland werkt samen met trainers, coaches en consultants die project management ervaring hebben in veel verschillende branches. Zij zijn als associate verbonden aan ons bedrijf.

Ook associate worden?
Heb jij projectmanagement ervaring, ben je PMI of PRINCE2 gecertificeerd en heb je ervaring met training en coaching – ook in de Engelse taal – en wil je op freelancebasis werken voor TenStep?, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © TenStep Nederland B.V.