Project Risico’s managen met Risico Radar

[image source_type=”attachment_id” source_value=”703″ align=”right” width=”200″ height=”” autoHeight=”true” lightbox=”true”]In projecten zijn risico’s onvermijdelijk, want projecten maken veranderingen mogelijk en verandering brengt onzekerheid, en dus risico’s met zich mee. TenStep organiseert risico workshops voor projectteams waarin op systematische wijze geïnventariseerd wordt aan welke risico’s het project bloot staat, wat de waarschijnlijkheid en impact is van de risico’s en welke maatregelen er te treffen zijn. De workshop draagt op een belangrijke wijze bij aan het zichtbaar maken van het risicoprofiel van het project, en de aanpak die past bij de risicobereidheid van de opdrachtgever.

De workshop duurt één dag. De opdrachtgever, projectmanager en TenStep facilitators bespreken vooraf de aanpak en kaders waarbinnen de workshop uitgevoerd wordt.

Voordeel van deze aanpak is dat het voltallige projectteam inhoudelijk deel neemt aan de workshop, de tijd gemanaged wordt en de facilitering zodanig is dat het resultaat van de workshop direct toepasbaar is. Uitbreiding van deze dienst is de risico scan waarin gekeken wordt naar project inherente risico’s.

Klik hier voor meer informatie over de Project Risico Radar diensten.
Of neem direct contact met ons op via info@tenstep.nl of telefonisch 06-11045033 (Dick van Schoonhoven).